Over ons

Vlekkeloze reputatie met vuile handen

Altijd mooi om vlot een auto te repareren en iemand daarna zorgeloos te zien wegrijden. Dat is wat we willen: vertrouwen krijgen én vertrouwen geven.

Wil je zo spoedig mogelijk geholpen worden? Via de online planner kun je direct een afspraak inplannen. Geef voor de vlotte reparatie afhandeling ook aan:

wat het probleem is met de auto en wat je wensen zijn;
of je voor aanvang van de auto reparatie een kostenindicatie wilt;
wanneer je de gerepareerde auto terug wilt. 

Afwijkende openingstijden

Als je snel de informatie geeft dan kunnen wij snel de auto reparatie uitvoeren. Wij specialiseren ons in het repareren van auto’s vanaf bouwjaar 1998.

Heb je vragen?

Of stuur een bericht via het webformulier

Echt vakmanschap & echte service

Je kunt ons bellen en mailen als je een auto vraag of probleem hebt. We doen ons uiterste best om een snel en eerlijk antwoord te geven waarmee je een beslisisng kunt maken.

Reviews in Google

Prima autogarage! In februari van dit jaar de APK laten doen + kleine beurt, en deze week helaas een remset moeten verwisselen. Alles verliep super en eerlijk!

thumb Marwan Lesteluhu
19 november 2021

Sinds jaar en dag een betrouwbaar bedrijf. Altijd vriendelijk en service gericht. Ondanks drukte proberen ze altijd zsm een afspraak in te plannen. Betrouwbare prijzen. Mijn auto breng ik, na verschillende te dure ervaringen, alleen nog maar hierheen. ????

thumb Angelique van Dijk
29 maart 2022

Eerlijke garagist met goed (on)gevraagd advies en duidelijke communicatie.

thumb Thomas van Alphen
12 april 2021