Auto Airco

Airco auto
We hebben de juiste apparatuur om je auto airco te meten of te repareren. En we hebben alle vloeistoffen om je airco bij te vullen.

Auto Airco Breda: airco onderhoud en airco reparatie

Een goede airco of climate control helpt voor het alert besturen van een auto. Een warme omgeving kan een bestuurder suf maken.

Werkt je airco niet goed meer? Via de online planner kun je direct een airco afspraak inplannen. Geef dan ook aan:

  • wanneer je aico voor het laatst goed heeft gewerkt;
  • of je voor start van airco onderhoud of airco reparatie een kostenindicatie wilt;
  • wanneer je de auto met de verbeterde koeling terug wilt.

Werkt je airco niet (goed)? We repareren het snel!

Warmte tijdens het auto rijden is niet prettig en niet goed voor de concentratie. Laat ons even kijken wat het probleem is en bij je akkoord repareren we de koeling.

Reviews in Google

Wij komen al meer dan 25 jaar met onze auto's bij Hans. Worden altijd keurig geholpen. Prijs/ kwaliteit verhouding is top. En er wordt met je meegedacht in oplossingen. Wij vertrouwen blindelings op de kennis en kunde van Hans en zijn team. Voor ons komt er geen ander bedrijf aan onze auto's.

Mariet Neeteson Avatar Mariet Neeteson
10 mei 2024

Hans van Autobedrijf Broeders denkt met je mee, om de kosten beperkt te houden. Zeker bij een wat oudere auto heel erg prettig. Fijne garage waar ik de mensen vertrouw; dat is heel wat waard in deze tijd. Hans rekent nette prijzen. Hier kom ik graag terug. Je kunt een fiets lenen als ze met de auto bezig zijn; altijd handig. Hans heeft hart voor de zaak, dat merk je aan alles.

Bart Winkel Avatar Bart Winkel
30 april 2024

Goede service, betrouwbaar en eerlijk Karst, taxichauffeur

Kassie Kauwgom Avatar Kassie Kauwgom
4 december 2023

Prijzen Airco Onderhoud & Airco Reparatie

Onderhoud heeft een vaste prijs, reparatie kosten zijn afhankelijk van het probleem.

Airco Onderhoud:

Klein airco onderhoud: leeghalen + vacumeren + vullen + controle op lekkage € 85,- excl btw.

Groot airco onderhoud: leeghalen+ vacumeren + vullen+ olietoevoeging + UV toevoegen + controle op lekkage € 130,- excl btw.

Topkwaliteit airco gas R1234YF: Op verzoek vullen onze auto-aircodeskundigen uw auto airco installatie met het milieuvriendelijker R1234YF gas. Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid zijn de kosten daarvan vanaf € 145,- excl btw.

Airco auto repareren

Airco Reparatie:

Er kunnen veel redenen zijn waarom airco of climate control niet goed werkt. Meestal kunnen we meten wat de oorzaak van het probleem is.

Daarna bellen we om uitleg te geven inclusief een heldere kosten indicatie. De klant beslist vervolgens wat er gaat gebeuren.

Ons Auto Airco Team

Is de airco van je auto kapot of werkt de koeling niet goed meer? Wij verzorgen onderhoud en reparatie van airconditioning systemen van auto’s. In geval we iets onverwachts vinden dan bellen we je even voor overleg. Laat tijdens het plannen van de afspraak weten of de airco recentelijk nog heeft gewerkt of niet.

Over ons

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. We laten stagiaires kennismaken met airco onderhoud en reparatie. We zijn leermeester / examinator bij Innovam.

Wij scheiden afvalstromen van airco’s ter voorkoming van bodem verontreiniging en we besparen energie in de werkplaats.

Je helpt ons als je je mening geeft

Klik op de logo’s om onze review te lezen of zelf een review over ons toe te voegen. Dank!