Loading

Auto reparatie

Auto repareren Breda

Auto reparatie Breda: vertrouwd vakwerk.

Altijd mooi om vlot een auto te repareren en iemand daarna zorgeloos te zien wegrijden. Dat is wat we willen: vertrouwen krijgen én vertrouwen geven.

Wil je zo spoedig mogelijk geholpen worden? Via de online planner kun je direct een afspraak inplannen. Geef voor de vlotte reparatie afhandeling ook aan:

  • wat het probleem is met de auto en wat je wilt;
  • of je voor aanvang van de auto reparatie een kostenindicatie wilt;
  • wanneer je de gerepareerde auto terug wilt.

 

Als je snel de informatie geeft dan kunnen wij snel de auto reparatie uitvoeren. Wij specialiseren ons in het repareren van auto’s vanaf bouwjaar 1998.

Heb je auto problemen? We staan voor je klaar!

Wij repareren met voorrang onverwachte auto problemen. We werken doelgericht naar een snelle auto reparatie.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen van SKF. Dus distributieriem, spanrollen, looprollen, multiriemen, waterpompen, enz. Wij wisselen alleen sets,dus niet alleen een riem.

Bel: 0 7 6 – 5 8 7 6 2 3 9

BEL 0 7 6 – 5 8 7 6 2 3 9
STUUR BERICHT

Eerst kosten indicatie, dan reparatie

We begrijpen dat je wilt weten wat de auto reparatie gaat kosten. Soms is het eenvoudig en soms is het onmogelijk om de precieze kosten te noemen. Aan de hand van je beschrijving wat er mis is, checken we de auto. Vaak lezen we ook de boordcomputer uit om te kijken of er foutmeldingen zijn.

Na onze controles weten we snel welke onderdelen er kapot zijn. We berekenen de vervangingskosten en hoe lang een monteur bezig moet zijn met je auto. De optelsom is de kostprijs voor de auto reparatie. We informeren en adviseren je voor de reparatie begint. Zo ontvangt je informatie om goed te beslissen.

Ons Auto Reparatie Team

Dit zijn de auto techneuten die onze klanten helpen

Wij repareren alle merken auto´s tegen een zeer aantrekkelijk uurtarief. Daarvoor gebruiken we eerste klas kwaliteit onderdelen. Onze autotechneuten zijn zeer ervaren. Ze volgen regelmatig bijscholingen en beschikken over geavanceerde apparatuur.

Over Ons

Autobedrijf Broeders is een Erkend Leerbedrijf. We hebben regelmatig diverse stagiaires en/of leerlingen welke we auto reparatie leren. Voor kennisoverdracht m.b.t. reparatie van auto’s werken we samen met onderwijsinstellingen. We zijn Innovam leermeester en examinator.

We besparen energie, bijvoorbeeld via aanschaf van ventilatoren en heaters in de werkplaats.

Wij scheiden veel afvalstromen bij de bron. We hebben processen ter voorkoming van verontreiniging zoals absorptiemateriaal en lek bakken.