Auto onderhoud

auto onderhoudsbeurt
Als je de extra informatie geeft dan kunnen wij snel het auto onderhoud afronden. Wij specialiseren ons in het onderhouden van auto’s vanaf bouwjaar 1998.

Auto onderhoud Breda: auto’s in topconditie

Periodiek onderhoud is belangrijk voor veiligheid en het voorkomt onnodige kosten. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wil je vlot een auto onderhoud afspraak maken? Via de online planner kun je direct een afspraak inplannen. Geef voor de vlotte afhandeling ook aan:

  • of je gebeld wilt worden bij onverwachte aandachtspunten;
  • of je momenteel auto problemen ervaart;
  • wanneer je de auto terug wilt.

Reviews in Google

Wij komen al meer dan 25 jaar met onze auto's bij Hans. Worden altijd keurig geholpen. Prijs/ kwaliteit verhouding is top. En er wordt met je meegedacht in oplossingen. Wij vertrouwen blindelings op de kennis en kunde van Hans en zijn team. Voor ons komt er geen ander bedrijf aan onze auto's.

Mariet Neeteson Avatar Mariet Neeteson
10 mei 2024

Hans van Autobedrijf Broeders denkt met je mee, om de kosten beperkt te houden. Zeker bij een wat oudere auto heel erg prettig. Fijne garage waar ik de mensen vertrouw; dat is heel wat waard in deze tijd. Hans rekent nette prijzen. Hier kom ik graag terug. Je kunt een fiets lenen als ze met de auto bezig zijn; altijd handig. Hans heeft hart voor de zaak, dat merk je aan alles.

Bart Winkel Avatar Bart Winkel
30 april 2024

Goede service, betrouwbaar en eerlijk Karst, taxichauffeur

Kassie Kauwgom Avatar Kassie Kauwgom
4 december 2023

Onverwachte puntjes? Dan bellen we!

We vullen altijd vloeistoffen bij. En we controleren de afgesproken onderdelen. En auto onderdelen slijten nou eenmaal bij gebruik. Dus we controleren het slijtage niveau en wanneer nodig adviseren we om iets te vervangen.

Na de controles weten we wat er nodig is om de auto weer in goede conditie te krijgen. In geval er niks onverwachts is gevonden dan ronden we het onderhoud gelijk af en anders bellen we je even voor overleg.

Ons Auto Onderhoud Team

Wij houden alle merken auto´s in topconditie. Voor het auto onderhoud gebruiken we eerste klas apparatuur en moderne kennis. Onze onderhoudsmonteurs zijn ervaren en betrokken. Ze letten op details en zorgen goed voor je auto.

Over ons

We hebben veel auto onderhoud afvalstromen gescheiden. We hebben bijvoorbeeld met lekbakken en absorptie materiaal maatregelen ter voorkoming van bodem verontreiniging. En we hebben energiebesparende maatregelen genomen.

Als Erkend Leerbedrijf en hebben we vaak stagiaires welke we ook betrekken in het auto onderhoud. We zijn leermeester bij InnoVam en we werken samen met ROC’s.

Je helpt ons als je je mening geeft

Klik op de logo’s om onze review te lezen of zelf een review over ons toe te voegen. Dank!