Loading

Auto onderhoud

auto onderhoudsbeurt

Auto onderhoud Breda: auto’s in topconditie.

Periodiek onderhoud is belangrijk voor veiligheid en het voorkomt onnodige kosten. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wil je vlot een auto onderhoud afspraak maken? Via de online planner kun je direct een afspraak inplannen. Geef voor de vlotte afhandeling ook aan:

  • of je gebeld wilt worden bij onverwachte aandachtspunten;
  • of je momenteel auto problemen ervaart;
  • wanneer je de auto terug wilt.

 

Als je de extra informatie geeft dan kunnen wij snel het auto onderhoud afronden. Wij specialiseren ons in het onderhouden van auto’s vanaf bouwjaar 1998.

Heeft je auto onderhoud nodig? We regelen het direct!

Wij specialiseren in het voorkomen van problemen. We zorgen daarmee dat je auto in topconditie blijft.

Kleine beurt vanaf € 99,- afhankelijk van type en brandstof.
50 Puntencheck + kleine beurt € 159,50.
Grote beurt vanaf € 250,- apk is dan gratis.

PLAN JE ONDERHOUD AFSPRAAK IN
OF STUUR BIJ VRAGEN EEN BERICHT

OF BEL ONS OP 0 7 6 – 5 8 7 6 2 3 9

Onverwachte puntjes? Dan bellen we!

We vullen altijd vloeistoffen bij. En we controleren de afgesproken onderdelen. En auto onderdelen slijten nou eenmaal bij gebruik. Dus we controleren het slijtage niveau en wanneer nodig adviseren we om iets te vervangen.

Na de controles weten we wat er nodig is om de auto weer in goede conditie te krijgen. In geval er niks onverwachts is gevonden dan ronden we het onderhoud gelijk af en anders bellen we je even voor overleg.

Ons Auto Onderhoud Team

Dit zijn onze auto onderhoudsspecialisten

Wij houden alle merken auto´s in topconditie. Voor het auto onderhoud gebruiken we eerste klas apparatuur en moderne kennis. Onze onderhoudsmonteurs zijn ervaren en betrokken. Ze letten op details en zorgen goed voor je auto.

Over Ons

We hebben veel auto onderhoud afvalstromen gescheiden. We hebben bijvoorbeeld met lekbakken en absorptie materiaal maatregelen ter voorkoming van bodem verontreiniging. En we hebben energiebesparende maatregelen genomen.

Als Erkend Leerbedrijf en hebben we vaak stagiaires welke we ook betrekken in het auto onderhoud. We zijn leermeester bij InnoVam en we werken samen met ROC’s.