Online Planner

De Online Planner werkt met Google Chrome en Microsoft Edge.

Occasions Breda: goed én goedkoop

Heb je vragen over occasions Breda? Bel even of stuur een bericht zodat we extra informatie kunnen verschaffen. Bij autobedrijf Broeders vind je niet zozeer een groot aanbod van goedkope occasions maar wel technisch goede occasions. We hebben op ons terrein altijd minimaal 10 goedkope auto’s en occasions geparkeerd staan zodat je kunt kijken én voelen.

We kopen occasions in bij bedrijven en particulieren en bieden deze aan tegen scherpe prijzen. Ons aanbod is gevarieerd, de merken en types wisselen heel snel dus je kunt het beste even langs komen. Wij beoordelen voor inkoop de occasions waardoor de lage kwaliteit bij voorbaat wordt uitgefilterd. Onze occasions Breda zitten qua verkoopprijs in het goedkope en midden segment. Wij verplichten niet om garantie af te sluiten, we doen eerlijk en open zaken. 

Let op

Op het terrein van Autobedrijf Broeders geldt een parkeerverbod. Het terrein op- en afrijden is alleen toegestaan na overleg met de werkplaats beheerder. Het buitenterrein is onbewaakt.

Autobedrijf Broeders is in geen geval aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit voertuigbewegingen op het terrein.

Reviews in Google

Wij komen al meer dan 25 jaar met onze auto's bij Hans. Worden altijd keurig geholpen. Prijs/ kwaliteit verhouding is top. En er wordt met je meegedacht in oplossingen. Wij vertrouwen blindelings op de kennis en kunde van Hans en zijn team. Voor ons komt er geen ander bedrijf aan onze auto's.

Mariet Neeteson Avatar Mariet Neeteson
10 mei 2024

Hans van Autobedrijf Broeders denkt met je mee, om de kosten beperkt te houden. Zeker bij een wat oudere auto heel erg prettig. Fijne garage waar ik de mensen vertrouw; dat is heel wat waard in deze tijd. Hans rekent nette prijzen. Hier kom ik graag terug. Je kunt een fiets lenen als ze met de auto bezig zijn; altijd handig. Hans heeft hart voor de zaak, dat merk je aan alles.

Bart Winkel Avatar Bart Winkel
30 april 2024

Goede service, betrouwbaar en eerlijk Karst, taxichauffeur

Kassie Kauwgom Avatar Kassie Kauwgom
4 december 2023

Over ons

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben gedurende het jaar diverse stagiaires en/of leerlingen in dienst. Daarnaast werken we samen met lokale ROC’s en zijn we leermeester/examinator bij Innovam.

Wij hebben zoveel mogelijk afvalstromen bij de bron gescheiden, opslag en afvoer is afgescheiden. We hebben maatregelen genomen ter voorkoming van bodemverontreiniging, bijvoorbeeld lekbakken en absorptiemateriaal.

We hebben diverse energiebesparende maatregelen genomen, waaronder de aanschaf van ondersteuningsventilatoren in de werkplaats en heaters.