Ons uurloon is verhoogt met € 4,-
Voorraad goedkope gebruikte auto's in Breda

Goedkope occasions in Breda

Is je budget beperkt en ben je op zoek naar een goedkope tweedehands auto? Ons familiebedrijf heeft veel ervaring met de verkoop van betaalbare auto’s in Breda. Het belangrijkste wat we geleerd is dat geïnteresseerden in goedkope occasions snelle en complete informatie willen en dan snel beslissen.

Goedkope Occasions

Voor relatief weinig geld kun je in een goede tweedehands auto rijden. Zeker als je fraaie extraatjes en moderne snufjes geen noodzaak vind dan kun je veel geld besparen. Helemaal kostenbewust is het als je besluit om een minder populaire model te rijden want de verkoopprijs wordt mede bepaalt door de vraag.
Citroën C1
Voorbeeld occasion te Breda
Volvo V70
Voorbeeld occasion te Breda
Smart Fortwo
Voorbeeld occasion te Breda
Peugeot 307
Voorbeeld occasion te Breda
Previous slide
Next slide

Hoe ontstaat onze voorraad?

Zowel particulieren als bedrijven bieden ons auto’s aan. Met onze snelle beoordeling beslissen direct wij of de auto past binnen ons aanbod van goedkope occasions op onze locatie in Breda. Met de inkoop van tweehands auto’s in Breda richten wij ons op auto’s met een verkoopprijs welke ligt tussen de 599 en 9.999 euro.

Hoe krijg je de beste keus?

Niet al onze occasions komen overigens terecht in ons online aanbod. Mensen die komen kijken hebben de eerste keuze. Als je een goedkope auto wilt kopen, kom dan naar Kalshoven 46 te Breda. Elke gebruikte auto heeft bij inkoop een snelle scan van een APK-meester gehad op veiligheid en betrouwbaarheid. Heb je vragen over een occasion? Die kun je persoonlijk stellen. 

Proefrit

Heb je na het kijken, voelen en bespreken oprechte interesse in de auto? Vraag of je gelijk even een proefrit mag maken. Het rijgedrag van de auto moet tenslotte wel bij je passen!

Prijs

De prijs is natuurlijk een belangrijk aspect maar de kwaliteit van de auto moet leidend zijn. Onze auto prijzen zijn scherp omdat we het belangrijk vinden dat onze voorraad regelmatig vernieuwd: auto’s moeten rijden! Onze kleine marges laten weinig ruimte voor onderhandeling bij de verkoop maar we hebben begrip voor elk eerlijk bod. Bij een goede deal zijn beide partijen tevreden.

Keuring

Bij elke verkochte occasion zit een gratis APK keuring inbegrepen. Doorgaans is de APK al vernieuwd maar in geval je er snel bij was dan is het mogelijk dat dit nog moet gebeuren. De APK keuring is ook in Breda en kun je zelf inplannen via onze Online Planner.

Wijsheid achteraf

Een beetje geluk is welkom maar pech kan ook. Ondanks de controles kan een technisch probleem ontstaan kort na de koop. Als dit gebeurt, informeer ons dan zo snel mogelijk zodat we het probleem kunnen onderzoeken en vervolgens een eerlijke reactie of oplossing kunnen geven.
Volkswagen Polo
Voorbeeld occasion te Breda
Suzuki Alto
Voorbeeld occasion te Breda
Peugeot 206
Voorbeeld occasion te Breda
Kia Picanto
Voorbeeld occasion te Breda
Previous slide
Next slide

Soorten Occasions

Als meerdere volwassen of kinderen mee moeten kunnen rijden dan is een gezinsauto een goede keuze. Moeten er naast passagiers ook nog spullen zoals een kinderwagen mee? Dan ontkom je niet aan een stationwagen of SUV. Is de heilige koe alleen voor jezelf? Dan is de compacte en zuinige auto wel zo handig. En je bespaart dan ook op wegenbelasting!

Compacte auto’s

Het grootste deel van onze voorraad bestaat uit compacte auto’s van meer dan 10 jaar oud. Een hogere leeftijd betekent vaak ook de nodige kilometers. Met de jaarlijke APK in combinatie met een kleine beurt heb je meestal een goedkoop vervoersmiddel. En met verstandig rijgedrag kun je slijtage voorkomen en brandstof besparen!

Gezinsauto’s

Voor de meeste gezinnen is praktisch in gebruik het belangrijkste criterium bij het zoeken naar een tweedehands auto. Gezinsauto’s kun je ruwweg verdelen in vier hoofdcategorieën: hatchbacks, stationwagens, SUV’s en MPV’s.

Hatchbacks

Dit is het kleinste type gezinsauto. De goede balans tussen ruimte en economische invulling maakt het de perfecte all-rounder. Genoeg ruimte voor passagiers en voor kinderzitjes én een compacte kofferbak.

Stationwagens

Een ruime tweedehands stationwagen is moeilijk te verslaan als gezinswagen. Veel ruimte voor de gezinsleden en een grote bagageruimte voor familiespulletjes en een trouwe viervoeter. 

SUV’s en MPV’s

SUV’s zijn populair geworden dankzij de hogere zitpositie voor chauffeur en bijrijder die beter zicht geeft op de weg en de verkeersdeelnemers. MPV’s zijn ruimtewonders op wielen met de optie om stoelen of banken in te klappen, te verschuiven of zelfs te verwijderen.

Cabrio’s

Er gaat niets boven touren met een cabriolet als het weer goed is. De zon op je gezicht en de wind in je haren geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Jammer dat ons klimaat vaak niet zo droog en warm is.

Nog geen goedkope occasion in Breda gevonden?

Kom regelmatig langs, de beste koopjes zijn het snelste weg… We vullen het online aanbod regelmatig aan met relevante informatie zoals bouwjaar, kilometerstand en foto’s. Er gaat echter niets boven het zelf zien, voelen en een proefritje. Op de website van het RDW kun je het kenteken invullen en daarmee aanvullende informatie krijgen waarmee je tesamen met de website van de belastingdienst een goede indruk kunt krijgen van de totale kosten per auto type.